Jos van Lierop
Saxofoon, keyboard en piano

Mijn muzikale carrière begon in Thorn waar ik bij harmonie St. Michael (de geiten) tenorsax ging spelen. Via een bigband en popbandjes op mijn middelbare school, kwam ik in aanraking met pop en jazz muziek. Nadat ik bij een bluesband terechtkwam (Michigan Red Bluesband) en hiermee veel door Nederland, Duitsland en België toerde, kwam het besef dat muziek maken wel erg leuk is. Een collega bij een bigband vertelde enthousiaste verhalen over het conservatorium in Groningen en dus... koffers pakken en van het diepe zuiden naar het hoge noorden.

Tijdens mijn studie saxofoon jazz en klassiek met bijvak piano heb ik veel in popbandjes gespeeld. Ook had ik mijn eigen jazzbands en speelde ik in bigbands. Na mijn studie ben ik me meer gaan toeleggen op het spelen van Afrikaanse muziek (Ousman's fanfare) en cross-over muziek (Haytham Saffia4tet) en jazzmuziek.
Ik heb veel orkesten (harmonie/fanfare en bigbands) gedirigeerd, diverse cursussen gedaan om me te bekwamen in het lesgeven aan groepen (basis en middelbaar onderwijs) en heel veel bands gecoacht.
Op dit momment verzorg ik de AMV, saxofoon, keyboard en piano lessen bij GMG muziekscholen en geef ik iedere week muzieklessen op diverse basisscholen.

Egbert BeersAkoestische gitaar

Voordat ik begon aan mijn conservatoriumstudie heb ik eerst mijn onderwijzersakte gehaald.
In deze tijd was ik gitarist-zanger, tekst en muziekschrijver bij cabaretgroep “Maar Misschien”uit Leeuwarden.
Op het conservatorium kreeg ik les van Willem van Lier en Michiel de Vries, en studeerde af in 1990.
Hoewel ik afstudeerde voor klassiek gitaar ben ik altijd veel bezig geweest met het schrijven en vertolken van liedjes.
In 1994 won ik het fries songfestival, “Liet 94”, waarna radio Fryslan vier liedjes opnam om die voor uitzendingen te gebruiken.
Twee CD,s zijn in eigen beheer uitgebracht met mijn eigen Nederlandstalige gospelgroep Alfa.
Naast mijn werkzaanheden bij GMG Muziekscholen sinds 2013 geef ik ook gitaarlessen bij de MDT muziekschool in Veendam en Muziekschool de Hondsrug in Gieten.

Wladimir AnisimovSaxofoon, dwarsfluit, klarinet

Op zevenjarige leeftijd ben ik begonnen met muzieklessen op de klarinet. Later ben ik ook begonnen op de dwarsfluit en de saxofoon. Ik vind het fijn om op velerlei wijzen mijn muzikaliteit te uiten. Zowel klassieke muziek als lichte muziek heeft mijn interesse. Ik wil dit graag overbrengen op mijn saxofoonleerlingen.

Ik heb samen gespeeld in vele orkesten van mijn vaderland Rusland. Daarom vind ik samenspel heel belangrijk. Ik speel graag duetten met mijn leerling. Of ik begeleid ze op de piano.

Bauke BurghgraefKoper

Bauke heeft zijn studie trombone en HAFABRA-directie afgerond aan het conservatorium in Leeuwarden en tenor-tuba aan het conservatorium in Groningen. Bauke geeft les aan de muziekscholen in Stadskanaal, Veendam en Winschoten en is daarnaast dirigent van diverse fanfare-orkesten.

Ronald JonkerBasgitaar

Mijn werkzaamheden bestaan uit lesgeven op diverse locaties en het spelen in verscheidene bands. Ik ben van mening dat veel ervaring belangrijk is in het doorgeven van muzikale kennis. Van 1995-2001 heb ik gestudeerd aan het conservatorium. Eerst vier jaar de hoofdopleiding basgitaar aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en daarna twee jaar 2e fase aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.In de jaren '90 startte ik mijn eerste band: Chaos! (Nederlandstalige pop), speelde ik samen met collega Allard Gosens in een funk-jazz band genaamd MadAbs en had ik veel optredens met gelegenheidsformaties voor bruiloften en partijen. Vanaf 2005 ben ik gaan touren met de Ana Popovic Band (blues-rock) waarmee ik twaalf jaar over de hele wereld heb gespeeld.
Ik luister graag naar rock, daar ben ik mee opgegroeid. Als bassist ga ik uiteraard voor de 'groove' dus funk, soul en blues horen absoluut in mijn playlist. Jazz is te gek omdat er heel veel kan gebeuren op muzikaal vlak. Goeie jazz is spannend naar mijn mening.
Muziek is beleving! Naar welke stijl je ook luistert, op welk niveau je ook speelt. Het is mijn doel om iedereen bij mij op les dat te laten meemaken. En dan de beleving zo intens mogelijk te maken.